Veckans favoriter


FAVORIT
Film: "Win it all", finns på Netflix, rolig och lättsam.
(null)

Serie: Bill Gates: Koden till min hjärna. Ett måste att se! Även sett klart 13 reasons why, lite för läskig för min smak men den är bra ändå! 
(null)

Dokumentär: Jag säger bara att har ni inte sett " Tony Robbins- I am not your guru" så har ni missat något! Wow! Inspirerande, motiverande och känslosam. Finns bla på Netflix. 
(null)

Youtubeklipp: Blivit beroende av Natacha Ocean och alla hennes videor. Denna nedan är riktigt bra och intressant. 
(null)

Podcast: Älskar framgångspodden! Detta avsnitt är det senaste jag lyssnade på. Vanessa som är en inspirerande stark kvinna med mycket erfarenhet som man kan lära sig av.
(null)

Motivationstext: Sluta övertänka allt, sluta vara rädd för att jag förändras (det kallas att växa upp), sluta älta, sluta tänka dåliga tankar om mina prestationer och utseende, sluta försöka vara omtyckt av alla.  (null)

Mat: HAVREGRYNSGRÖT! Jag älskar havregrynsgröt med mandlar, agavesirap/raw honung (från icke vingklippta drottningar), cashewmjölk, banan och jordnötssmör.😍

Träningsövning: Hmm, måste nog vara något så simpelt som armhävningar. Alltid varit värdelös på det, gör en "challenge" där mitt mål är 30 armhävningar inom en månad. På gymmet så har jag gjort 2 överkroppspass, 2 benpass och idag blir det kondition. Kan lägga ut övningarna jag gör om det vore intressant. 

App: Calm, alla dagar i veckan. Garvade första 5 gångerna men nu är det så skönt. Man kan meditera på morgonen, lyssna på en berättelse innan man ska sova, ha på regnljud i bakgrunden och alla möjliga underbara funktioner! 

Låt: Får mig på bra humör😉 (null)

Imorgon kan väl alla hålla tummarna för att TSA ska godkännas så jag kan få börja flyga☀️

HÖRES💛

0 kommentarer