Florida- Dag 2

Sitter i bilen nu på väg hem från Orlando. Vaknade 04.00 imorse och nu är klockan 22.17 här. Helt slut både mentalt och fysiskt, dock har det nog mer att göra med all 4D och G-kraft jag utsatts för idag (tufft liv). 

Här ser ni när jag försöker vara en sån där typisk turist, tyvärr var det inget för mig då toppen på slottet är sisådär inte alls nära där jag pekar. 
(null)

Om ni åker till Florida bör ni verkligen åka till Universal. Det är väldigt väldigt kul. Bästa på Orlando var flumeride trots att vi blev lite mer blöta än tänkt. (null)

Stormuppdatering: Fick höra imorse på radion vad de kallar "goda nyheter". Dorian verkar ändra riktning så förhoppningsvis kommer den ej träffa rakt på oss som de trodde igår. Dock ändrar de hela tiden prognosen och evakuerar fortfarande folk längs kusten trots att de är syd om där stormen beräknas träffa. Är så otroligt stressigt att bara vänta på nya besked hela tiden. Däremot så har de en väldigt bra krishantering här och informerar på radion om hur man exempelvis ska gå tillväga med generatorer, vart man kan köpa virke för att spika för fönster, vatten och el.

Som bilden visar så tror de att den kommer endast åka förbi oss längs kusten, isåfall kommer vi "endast" få starka vindar och en hel del regn.
(null)

Så sammanfattat är läget just nu en trött tjej med jetlag som väntar på mer besked kring Dorian och hans ankomst. Anton är också trött. Så det ger två trötta svenska blondiner i Florida som nu anser sig själva veta allt om stormpreparationer, dröm!  Uppdaterar imorgon om vidare information kring Dorian...

Godnatt, eller godmorgon! 


0 kommentarer